Farsangra készülünk

Minden évben nagyon várjuk az egyik legvidámabb eseményt, a farsangot, amely idén február 25-én (pénteken) lesz. Ebben a tanévben is a járványügyi helyzetre vonatkozó előírások betartásával osztályszinten tartjuk meg. Ahhoz, hogy idén is jó hangulatban teljen ez a nap néhány fontos tudnivalót összeszedtünk:

Mivel ez egy tanítási nap, az órarend szerint lesznek megtartva az órák, de egy kicsit könnyedebben, játékos, farsangi formában fognak zajlani a tanórák. (Reggeli és délutáni ügyelet, ebéd ugyanúgy lesz, mint más napokon.)

Buzdítunk mindenkit, hogy öltözzön be bátran!

A felsőben egyéni jelmezes versenyzők jelentkezését várjuk február 18-ig! A nevezést majd egy dobozba lehet bedobni, a név és osztály megjelölésével.

Készülnek a kvízkérdések is!

Azt kérjük, hogy a felsős osztályokból 4 fős csapatok dolgozzanak együtt. A megfejtéseket a farsang napján 10-12 között lehet majd bedobni az erre készített dobozba. A csapatok nevezését erre is 18-áig várjuk.

Az alsóban is lesz kvízjáték. Egyénileg kell majd bedobni a kihelyezett dobozokba a megfejtéseket.

A jelmezeseket és a kvízjáték résztvevőit szeretnénk megajándékozni, ezért is bátorítunk mindenkit a részvételre!

Zenei kívánságműsor lesz a farsang napján a szünetekben, a kívánságokat a felsősöktől szintén előzetesen várjuk!

A népszerű szívküldi most sem marad el. (Az ára 100,- Ft) Ezzel is segítsük a DÖK-öt, hogy szervezésükben minél több későbbi program megvalósulhasson.

Zsákbamacskára idén az alsósok számíthatnak.

 

Jó készülődést kívánunk!