Kerületi angol versenynek adtunk otthont…

Idén immár harmadik alkalommal volt lehetőségünk megszervezni a Tímár Éva kerületi angol nyelvi vers, – és prózamondó versenyt. Éva amellett, hogy iskolánk angoltanára volt, egykor a kerületi angol nyelvi munkaközösség vezetőjeként is lelkiismeretesen és szolgálatkészen látta el feladatát. Emlékét őrizve ez a feladat szívünkhöz igazán közel áll.

Iskolánk angol nyelvi munkaközössége összeszokott csapatként, lelkes tervező munkával álmodta meg a verseny megszervezésének minden apró részletét, a lebonyolítási munkálatokban pedig nyolcadik osztályos diákjaink nyújtottak hatalmas segítséget.

A négyfős zsűri tagjai az egykoron kerületi munkaközösség vezetőként is dolgozó Király Mariann, már elballagott Szenczis tanulóink édesanyja, Szalai Edit, iskolánk alsós tanítója, Berta Viktória és intézményünk jelenlegi DÖK elnöke, a 8.a osztályos Fülöp Kinga tiszteltek meg jelenlétükkel.

A felkészítő tanárok lelkiismeretes, magas szakmai tudásának köszönhetően a résztvevő versenyzők igényes előadásokkal örvendeztettek meg bennünket. „Ti már most nyertesek vagytok, – függetlenül a verseny eredményétől – hiszen az, hogy egy idegen nyelven nemcsak megszólalni és kommunikálni tudtok, de verset, vagy éppen prózát előadni is, ez már önmagában hatalmas dolog.” – hangzottak Széplaki Márta, intézményünk igazgatóhelyettesének köszöntő gondolatai.

Nagy szeretettel vártuk és köszöntöttük vendégeinket, az együtt töltött idő után feltöltekezve és hálával köszöntünk el egymástól abban a reményben, hogy hasonló keretek között jövőre ismét találkozunk.

Gabos Renáta