Nyertünk!

Igen!

A Szenczi (is) megnyerte az 1 millió forintot, amelyet az iskola sportszervásárlásra tud majd fordítani. A Millió lépés az iskoládért kihívást a mai napon egy sorsolás zárta, amit az M4 Sport élőben közvetített. A program végével összesen 100 szerencsés iskola juthatott 1 millió forinthoz.

2023-ban a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Aktív Magyarország közösen indította el a Millió lépés az iskoládért nevű 11 hetes kihívást. A programban résztvevőknek egy telefonos applikáció segítségével kellett lépéseket gyűjteniük az iskoláik számára, virtuálisan teljesítve az Országos Kékkör távját…mindenki a maga szerencséjének a kovácsa: minél többször teljesíti a Kékkört az adott iskola, annál többször „kerül a kalapba”, így növelve az esélyeit. (forrás: https://milliolepes.hu/)

Iskolánk a 200 ezer regisztrált fő és a több mint 2000 iskola között a második helyen végzett. Ami nem kis teljesítmény! Százkétszer „tettük meg” a távot, amelyben ott voltak iskolánk lelkes és kitartó diákjai, tanárai és persze szülők, nagyszülők, rokonok, ismerősök is.

Hálás köszönet mindenkinek, aki részt vett benne és hozzásegítette intézményünket ehhez a szép sikerhez!

Mozogjuk továbbra is!