Tudatos szülőként

Az első Szülői kör vendége Keviczky Csilla hadnagy volt, aki amellett, hogy a BRFK XVIII. Kerületi Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadója, áldozatsegítéssel és gyermekvédelemmel is foglalkozik. A függőségek, illetve az áldozattá válás volt a fő téma, amit szaktudásának segítségével körbejártunk.

Az előadás felvetéseivel kapcsolatban alkalmunk volt az érdeklődő megjelentekkel együtt beszélgetni, őszintén megosztani egymással a tapasztalatainkat, gondolatainkat.

Bevallom, sokunk számára elsőként sokkolónak hatottak azok az adatok, bűnesetek, illetve események, amelyeket a hadnagy asszony elmondott nekünk. Azonban tudatában annak, hogy ez valós képet mutat a gyermekeinket, és saját magunkat körbevevő világról, a délután végére megállapítottuk, hogy sok-sok hasznos tanításra van szükségünk ahhoz, hogy gyermekeinket tudatos szülőként tudjuk kísérni a nagybetűs életükben, korosztályuktól függetlenül.

Az előadás nagyon tartalmas és élvezetes volt, várjuk a következő alkalom izgalmas témáját, előadóját, amire nagy szeretettel várok minden érdeklődőt.

Gabos Renáta