Zánkán jártunk

Háromnapos osztálykiránduláson vett rész szeptember 12. és 14. között a 6.a osztály közössége. A szervezett programok mellett lehetősége volt a gyerekeknek önfeledten beszélgetni, játszani az osztálytársakkal és megismerkedhettek más városokból érkező diákokkal is. Azaz élvezhették a kötetlen együttlét kínálta örömöket.

Az érkezés napjának délutánján kicsik és nagyok ültek be a zánkai tábor nagy színháztermébe, hogy közösen megnézzék az Állati jó kekszek című filmet. Ezután az osztályunk kisvasúttal a Balaton partra ment, hogy megcsodálja az őszi tavat és utána még vacsoráig egy kis játék is belefért az időnkben. A nap zárásaként a teljes tábor egy közös könnyűzenei koncerten vett részt. Kedden a tábor területén lévő haditechnikai parkba látogattunk el, majd az osztály belevetette magát a csocsózásba, a léghokizásba. Ebéd után egy katamarán várt bennünket a vízparton, amivel egy több mint félórás utat tettünk meg a nyugodt, csendes Balatonon. Ezután a vállalkozószellemű diákok bele is merészkedtek a már hűs tóba. Az estére már nagyon készült minden diák, hiszen a tábor szervezői diszkóba várták a fiatalokat. Kicsik és nagyok közösen – az animátorok vezetésével – ropták a táncot késő estig. Szerdán délelőtt útnak indultunk a táborból, de még útba ejtettük Balatonfüredet, ahol a Tagore sétányon és a kikötőben sétáltunk, fagyiztunk egyet.

Felejthetetlen három napot tölthettünk a Zánkai Erzsébet-táborban! Csak ajánlani tudjuk a többi osztálynak is, érdemes megpályázni a lehetőséget. Sok szép közös élményt kívánunk a következő csapatnak!

További képek