Őszi mustra az ovisoknak

Változatos programmal és nagy készülődéssel vártuk szeptember utolsó napján a leendő elsősöket. Több mint ötven gyermek volt a Szenczi mustrán, amelyre az intézményünk iránt érdeklődő ovisokat és szüleiket hívogattuk. Az idei évben újdonságként néhány szenczis alsósunk is besegített a programon, láthatóan lelkesen és örömmel kalauzolták az ovisokat az egyik állomásról a másikra.

Volt mozgásos, táncos, játékos foglalkozás, amiben ügyesen és bátran vettek részt a kicsik. Természetesen a közös kézműveskedéssel sem maradt el: különböző technikával készültek szőlőfürtök, őszi képek, könyvjelzők. Iskolánk „iskolacsipegető” programján a szülőknek és a gyermekeknek is alkalmuk nyílt személyes találkozásra a tanító nénikkel és az iskolavezetésével. A jó hangulatú mustra végén szörppel és gyümölccsel látták vendégül az ovisokat.

A következő rendezvényünket november 18-ára tervezzük „Nyitott Kapuk” címmel, ahol az érdeklődő szülők negyedikes órákat, illetve több alsós évfolyamban angol órákat nézhetnek meg. Erre az alkalomra is – a szervezés miatt – előzetes regisztráció lesz.

Örömmel várjuk az újabb találkozást a reménybeli tanítványokkal!

További képek