Vidám hangulatú ismerkedés

Színes programmal és nagy izgalommal vártuk október 1-én délután a leendő elsősöket. Közel negyven gyermek volt a Szenczi mustrán, amelyre az intézményünk iránt érdeklődő ovisokat és szüleiket hívogattuk.

Először mozgásos, táncos játékban vehettek részt a gyerekek, akik ügyesen és lelkesen táncoltak együtt. Utána kézműveskedéssel folytatódott a program: papírtépéses technikával és ujjnyomdával készítettek őszi képeket. Majd újra egy kis játékos foglalkozás következett. Iskolánk „iskolacsipegető” programján a szülőknek és a gyermekeknek is alkalmuk nyílt személyes találkozásra a leendő tanító nénikkel és az iskolavezetésével. A jó hangulatú mustra végén szörppel és gyümölccsel látták vendégül a tanító nénik a gyerekeket. A szervező pedagógusok és az iskolánkba látogató ovisok is jól érezték magukat.

A következő rendezvényünk november 19-én lesz 8.45 órától „Nyitott Kapuk” címmel, ahol az érdeklődő szülők negyedikes órákat nézhetnek meg. Erre az alkalomra is – a szervezés miatt – előzetes regisztráció lesz.

Örömmel várjuk az újabb találkozást a reménybeli tanítványokkal!